Svp 4 - Google TV General

cześć, czy można zainstalować apk svp 4 na chromcast 4? a może jest modyfikacja aplikacji?

Related

[CZE]Recenze LG Optimus l9

Díky společnosti LG mám možnost testovat nový telefon LG Optimus l9. V následující recenzi bych rád shrnul mé dojmy a postřehy, ke kterým jsem během téměř dvou týdnů došel.
Optimus l9 je ve své třídě telefonem s největší uhlopříčkou a to 4,7“ díky čemu získal i své velké rozměry a to 132 × 68 × 9,1 mm. Telefon je skutečně velký a pro některé lidi tím pádem může být složité ho pohodlně ovládat, když jsem ale telefon poprvé chytil, tak mě však zaskočila nepřirozeně nízká váha (125g), na kterou jsem si postupně zvykl a můžu s čistým svědomím říct, že Optimus l9 je největší telefon s jakým se mi kdy dobře pracovalo.
Zpracování
Při prvním otevírání zadního krytu baterie jsem měl silné obavy, abych ho nezlomil, je však pevný a pokud ho neotevíráte skutečně jen silou, tak by se neměl poškodit.
Celkově telefon zpracováním odpovídá střední třídě a tedy občas trošku vrže, ale není to nic strašného. Jediné co mi po celou dobu skutečně vadilo bylo zahřátí horní části těla telefonu při téměř jakékoli náročnější aplikaci.
Co musím pochválit je použití klasické karty SIM nikoli microSIM.
Naopak mě zamrzela absence notifikační diody, na kterou jsem roky zvyklý z mého BlackBerry. Ovšem jde o drobnost, která většinu uživatelů bude nepříliš zajímat.
Hardware
Vzhledem k tomu, že Optimus l9 patří do střední třídy a nelze ho tedy srovnávat s vlajkovými loděmi dalších výrobců (ostatně ani s vlajkovou lodí LG) jsem neočekával valný výkon a do mé představy zapadal spíše pomalejší, ale za to levnější telefon. Dobře pro mě, l9 má výkonu právě dost na to, aby vše svižně fungovalo a telefon dokázal i s obřím displayem fungovat dostatečně dlouho bez připojení na adaptér.
5 Mpx fotoaparát dokáže nahrávat ve fullHD 1080p a absence hardwarového tlačítka fotoaparátu rychle nahradilo velmi dobře fungující ovládání hlasem. Fotoaparát fotí a natáčí velmi dobře a nemám mu co vytknout. LED blesk funguje dobře a telefon tak dobře fotí i v šeru.
Display není Hd nýbrž qHD, ale je velmi jasný a jemný a proto bych to rozhodně nepovažoval za velkou nevýhodu. Na dotek reaguje velmi dobře a na rozdíl od jiných telefonů, se kterými sem se setkal se podstatně méně zapatlává.
Software
Android Ice Cream Sanwich (4.0.4) se okamžitě po zapnutí synchronizuje s google účtem a jazyk se nastaví podle SIM. Ostatně jak je u androidu zvykem.
Příjemně mne překvapila klávesnice a konkrétně hlavně možnost přesunutí klávesnice na stranu pro pohodlné psaní jednou rukou. Řešení problému, kterého jsem se obával od chvíle kdy jsem viděl obří display telefonu. Klávesnice celkově nabízí velmi pohodlné psaní s menším problémem absence českého qwertz rozložení kláves. Diktování hlasem funguje také velmi slušně a to dokonce i v prostředí kde je relativní hluk.
Telefon přichází už v základu s velkou paletou různých aplikací, které usnadní život například pro překlad, sociální sítě nebo konzumaci obsahu.
Shrnutí
Ve své cenové kategorii je LG Optimus l9 jednoznačným vítězem a já zůstávám velmi překvapen právě kvalitou zpracování, velikostí displaye a výkonem přesahující jiné telefony v dané kategorii. Nejsem příliš zastánce obřích displayů, ale na l9 jsem si rychle zvykl a po jeho navrácení pravděpodobně budu mít problém si zvyknout na svoje 3,5“ BlackBerry .
Pokud nechcete do telefonu investovat jmění a zároveň oceníte velký display osazen v kvalitním telefonu, tak vám mohu doporučit nad l9 silně uvažovat.
Po 2 letech jsem opustil HTC Desire HD a pořídil si LG optimus L9 a jsem nad míru spokojen. Opravdu velice povedený telefon v příjemné cenové kategorii ve které v podstatě nemá konkurenci. Jedinou vadou na kráse je chybějící stavová dioda. ta mě opravdu mrzí, ale zbytek telefonu nemá chybu a zatím jsem nenašel vadu na jeho kráse )
Bob

Resolution problem

Czesc mam problem otóż w Samsungu Galaxy Trend z ROOT bawiłem się narzędziem zmiany rozdzielczości Pimp
My Rom. Po ponownym włączeniu telefonu wszystkie elementy były wielkie i nie dało się nic zrobić oprócz wejścia w ustawienia.
Robiłem Hard reset ale nie pomaga. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Samsung galaxy mini s3 i8190N - blokada simlock

Witam jestem tu nowy.
Chciałbym wiedzieć jak odblokować mój telefon przez kabel lub inne sposoby. Telefon został kupiony na OLX i działa tylko na karcie Orange a na moim plusie już nie. Telefon jest zrootowany. Proszę o pomoc jak go odblokować darmowym sposobem.

Czy jest mod do wyglądu apatatu jak w S9 na S7

Witam mam pytanie, czy istnieje jakakolwiek możliwość zainstalowania aplikacji aparatu jak w S9 ?

Huawei watch 2 sport z lte. Jaka wodoszczelność?

Witam. Zastanawiam się nad zakupem smartwatch Huawei watch 2 sport z lte. Na wielu stronach znalazłem informacje o tym że w tym zegarku można umyć ręce ale nie wolno pływać i brać prysznica. Na innych stronach znalazłem informację, że mimo iż zegarek ma wodoszczelność IP68 to wytrzyma treningi na basenie i prysznic. Proszę o pomoc bo nie wiem co jest prawdą:zmieszany:. Zwracam się z prośbą do osób, które testowały zegarek na basenie
i wiedzą czy zegarek po basenie będzie działał czy też nie. Proszę też o informację czy zegarek działać będzie w morzy, gdyż zbliżają się wakacje i może to być dla mnie ważne. Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
This is not a polish forum. English or go to polish forums.
You better read what IP68 means. Officially. This will answer to all you questions regarding this matter. IP68 is the same for all devices equipped with this standard, regardless the brand etc.
Please remember that if you're going to use this watch in the sea (meaning: saltwater), your watch will die faster than you expect.

Categories

Resources